Våra äventyr

Våra äventyr

För schemalagda äventyr - se vår sida på Facebook.

Vi skräddarsyr också ditt äventyr - på dina villkor.

Vanlig traillöpning, mörkerlöpning eller en yogalektion?

Eller får vi fresta med en kombination som löpning över stock och sten med yogapauser i

anrika domarringar och på vackra utsiktspunkter...

Traillöpning

Kullaberg är magiskt att njuta av till fots. Men man kan trassla in sig i björnbärssnår och lägga massor av tid med blicken i kartan istället för på utsikten. När ni bokar en trailguidning med oss, väljer ni distans och guldkorn. Ni får en underbar upplevelse av berget, och hinner ändå i tid till pizzan på Krukmakeriet.

Mörkerlöpning

I pannlampans sken ändrar berget karaktär. Det känns som att det går snabbare. Magin flerdubblas. Kattugglan hörs allt som oftast. Med trailguide blir det en upplevelse utöver det vanliga. Men ni slipper fundera på det där med att komma vilse…

Yoga

En mångtusenårig tradition. En kombination av kärlek och andning. Kanske som en start på dagen, kanske som ett avslut. Ett sätt att landa i ditt äventyr. Trailbitches kan guida pass för större grupper men också ge privatlektioner med mycket feedback för små grupper.

Acroyoga

Parövningar som kräver två delar fokus och närvaro, en del balans kryddat med lite styrka och tillit. En lekfull träningsform där man som nybörjarna blir överraskade av allt man kan. Trailbitches kan bokas av möhippan eller fotbollslaget eller bara för dig och din vän. Eller håll ögonen öppna på FB och instagram för att hänga på när vi jammar!

Copyright @ All Rights Reserved